Vores produkter

Fleksibilitet kombineret med kvalitet er nøgleordet for et kundeorienteret slutprodukt, som altid løses professionelt i henhold til aftalen. Vi leverer et overbevisende resultat, om det gælder et standardprodukt eller den kreative individuelle løsning. Intet job er for stort eller småt.

Hos Mohrdieck Tryk A/S har vi DTP, tryk og bogbind i eget hus. Med vores kompetence og moderne maskinpark er vi rustet til at løse enhver opgave, og kan efterkomme næsten alle specifikke kundekrav.

Hvis du blot fortæller os dine ønsker, finder vi den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris. Du bestemmer selv, hvor omfangsrigt det skal være. Som standard kan vi tilbyde dig hele spektret, fra sort/hvid til farvetryk og lak, eller en ekstra farve i samme trykgang. Kun fantasien sætter grænser.

Der findes en del finesser, som kan være med til at gøre blade, bøger og brochurer mv. endnu flottere og mere i øjenfaldende. Vores gode og solide netværk af kyndige samarbejdspartnere sikrer dig, at din tryksag til hver en tid vil blive behandlet af specialister på bedst mulige måde.